Vakantie aanbiedingen

 

[show-map id=’1′]

Zoek per aanbieder

TravelBird
Travelbird is nog maar sinds 2010 actief, maar heeft duidelijk al veel reisfanaten kunnen bekoren. Dagelijks worden er nieuwe aanbiedingen op gepost waarvan je versteld zal staan. Meestal worden vluchten en hotels gecombineerd tegen ongelooflijke prijzen. Maar ook voor kortere uitstapjes in België of Nederland is deze aanbieder erg geschikt.

Tui (vroeger Jetair)
Tui is de grootste reisorganisatie ter wereld en werkt samen met heel wat hotels, luchtvaartmaatschappijen en tour organisaties. Hierdoor kunnen zij erg competitieve en interessante prijzen aanbieden aan alle vakantie fanaten.

Sunjets
Sunjets startte reeds in 1986 en ontketende een ware revolutie in het reizen. In plaats van met reisbureaus te werken, begonnen zij immers om rechtstreeks aan de klant te verkopen. Hierdoor kreeg de klant een grote korting, en dat bleek interessant te zijn… Want ook nu blijft Sunjets een van de grootste marktspelers op gebied van reizen in België.

Corendon
Het Nederlandse bedrijf Corendon werd in 2000 opgericht en heeft ondertussen een groot klantenbestand onder zich. Zowel in België als Nederland is dit een van de grotere marktspelers. Corendon biedt vliegtuigreizen binnen en buiten Europa.

Sunweb
Sunweb biedt tijdens de zomer all-in en georganiseerde reizen naar de Middellandse zee sinds 2006. Tegenwoordig zijn zij ook sterk vertegenwoordigd voor wintervakanties in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwisterland, enz.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *