Infrarood verwarming badkamer

infrarood verwarming badkamerInfrarood verwarming in een badkamer installeren geeft een aangename vorm van verwarming, voor wie niet graag koud in en uit het water stapt.
Door de speciale vorm van warmtestraling krijgen schimmels geen kans om te groeien en drogen handdoeken veel sneller!
Het leuke van infrarood verwarming in een badkamer is ongetwijfeld het heerlijk warmte gevoel die men krijgt als we uit het water stappen.
Lucht wordt immers niet verwarmd bij infrarood verwarming, maar de objecten en personen wel! Hierdoor droog je meteen op als je uit de douche of uit het bad komt.
Kijk hier naar het aanbod infrarood verwarmers voor badkamers, beginnend bij 25 €!

  

Toepassingen infrarood verwarming badkamer

Er zijn heel wat verschillende varianten en vormen van infrarood verwarming op de markt.

Populair zijn vaak de hangende verwarmingselementen, die je omhoog, op een muur in de badkamer vasthangt. Hierdoor kan je zelf kiezen of beslissen waarop de infrarood ‘straler’ gericht is, en waar dus de meeste warmte nodig is.
Een goed idee is dus om de infrarood verwarmer in de badkamer, op de douche of op het bad te richten.

Iets nieuwer en handiger zijn de infrarood verwarming spiegels!
In de spiegels, achter de spiegels of rond de spiegels zit een infrarood verwarmingselement, die ervoor zorgt dat de spiegel infraroodsralen uitzendt, om zo warmte op te wekken.
Het grote voordeel hiervan is dat de infrarood verwarming mooi is weggewerkt en dat je geen last meer hebt van aangedampte spiegels!